Glow XX

"Where confidence meets elegance"

About us

Charlotte & Patricia

Met meer dan 10 jaar aan gecombineerde expertise in de schoonheidsindustrie hebben Charlotte Noë en Patricia Baudewijns de handen ineengeslagen om een exclusieve tanninglijn op de markt te brengen.

Na jarenlang met succes een tanning salon te hebben gerund en verschillende tanning cursussen te hebben verzord door heel Europa, was het ontwikkelen van een eigen tanninglijn een logische volgende stap.

Gedreven door passie en toewijding  hebben we onze kennis en vaardigheden samengebracht om een product te creëren dat niet alleen hoogwaardig is, maar ook resultaten levert die onze klanten zullen verbluffen. Onze tanninglijn is het resultaat van jaren van toewijding aan het vak en een liefde voor schoonheid.

Bij GlowXX streven we ernaar onze klanten een uitstekende ervaring te bieden door kwaliteit, innovatie en service in perfecte balans aan te bieden. Ons doel is om producten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten, zodat zij zich bij elk gebruik stralend en zelfverzekerd voelen. 


GlowXX

 

Social updates#GLOWXX
Nederland & België

Spray-tan studio's

Boek een spraytan behandelingen in een van onze GlowXX salons. Vind een salon bij jou in de buurt.

Bekijk alle locaties
Spraytan nodig? Maak een afspraak
Wil je een afspraak maken bij één van onze salons? Klik op onderstaande knop om een aanvraag te doen. Spraytan reserveren
Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het