Retour en terugbetalingen

14 DAGEN RETOURNEREN

Wij hopen dat je net zoveel van onze producten houdt als wij. Als je niet tevreden bent met jouw aankoop, kan je jouw GlowXX product(en) eenvoudig retourneren binnen 14 dagen vanaf de datum van levering.  

Houd er rekening mee dat product(en) ongebruikt, onbeschadigd en in de originele kartonnen buitenverpakking moeten worden geretourneerd. Retourzendingen die niet aan deze eisen voldoen, worden vanwege gezondheidsbeschermings- en hygiënische redenen helaas niet geaccepteerd en worden daarom niet terugbetaald.

Zorg er ook voor dat u een geschikte kartonnen verzenddoos kiest voor uw retourzending, om te voorkomen dat de artikelen tijdens het transport beschadigd raken.

De kosten voor het retourneren van de producten zijn voor rekening van de klant.

De klant draagt het risico en de bewijslast voor een correcte en tijdige retourzending.

GlowXX b.v. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, diefstal of verlies van het product of de verpakking tijdens het retourproces.

Klik hier om uw retouraanvraag te starten

Zodra jouw retourzending in ons magazijn arriveert, kan het 5-7 werkdagen duren voordat deze is verwerkt. Na verwerking zullen wij uw terugbetaling terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode die voor de aankoop is gebruikt. Het kan drie tot vijf werkdagen duren voordat de terugbetaling van het geld wordt teruggeboekt naar de oorspronkelijke betaalmethode.

Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben over het retourneren, neem dan gerust contact met ons op via info@glow-xx.com

Social updates#GLOWXX
Nederland & België

Spray-tan studio's

Boek een spraytan behandelingen in een van onze GlowXX salons. Vind een salon bij jou in de buurt.

Bekijk alle locaties
Spraytan nodig? Maak een afspraak
Wil je een afspraak maken bij één van onze salons? Klik op onderstaande knop om een aanvraag te doen. Spraytan reserveren
Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het