Colofon & disclaimer GlowXX spraytan

Colofon + disclaimer pagina GlowXX

De webshop https://www.glow-xx.com is het officiële orgaan van GlowXX spraytan via internet.

De zorg voor deze website

GlowXX spray tan besteedt veel zorg & aandacht aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op haar website en webshop. Onjuistheden & onvolledigheden kunnen echter wel voorkomen. GlowXX spraytan behoudt zich dan ook het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen. GlowXX spray tan aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheden en onjuistheden in de gepubliceerde informatie.
Bepaalde verwijzingen op deze webshop linken door naar andere websites welke door derden zijn opgezet en ook door derden wordt bijgehouden. De initiatiefnemers achter GlowXX hebben dan ook geen invloed op de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op de websites waarnaar wordt verwezen. GlowXX aanvaardt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een ahref; hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Inhoud van deze website & auteursrecht

Het auteursrecht op deze website is in handen van GlowXX spray tan. De inhoud of delen daarvan (in de breedste zin van het woord) zoals zichtbaar op de webpagina's binnen www.glowxx.eu zijn auteursrechtelijk beschermd. Schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende is nodig als de inhoud wordt gebruikt op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website. De informatie op deze site, de teksten en het beeldmateriaal vallen onder het copyright van GlowXX. Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Zie ook onze privacypagina.

Webdesign & ontwikkeling webshop www.glowxx.eu

De GlowXX webshop is binnen een prettige samenwerking met webbureau Crossinternet ontworpen. De vormgeving, het webdesign, webhosting, de bouw en het webdevelopment is door dit bureau gerealiseerd.

Website laten maken

Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie via info@glowxx.eu

Redactie
Deze website wordt redactioneel onderhouden door het webcare team van zowel GlowXX alsook MarCom medewerkers van Cross internet. Contact hierover is mogelijk via onze contactpagina.

Vragen, opmerkingen of suggesties
Heb je vragen, opmerkingen en/of suggesties over onze website of werkt er wellicht iets niet goed? Wij stellen je reactie op prijs. Gebruik hiervoor ons contactformulier op deze pagina of stuur ons via deze pagina een email.

Partners
O.a. voor de online vindbaarheid en een groter bereik werken we v.w.b. de website en het internet o.a. samen met de volgende websites:
 

Spray tan .Net       -  Leuke blogs & resultaat foto's van spraytan behandelingen op het portaal Spray-tan.net Samen met een overzicht van spray tan studio's in België en spraytan salons in Nederland.   

Face Care Clinic    -  Huidverjonging kliniek voor subtiele behandelingen met het meest natuurlijke en mooiste resultaat  
Chiq Human Hair   -   De beste weave hair extensions van 100% Europees menselijk haar  

Brand People        -   Castingbureau voor toegankelijke 'echte mensen' versterk je merk in uitstraling, sfeer & resultaat. Van model voor een reclame shoot tot een hostess of een team beurspersoneel.    

Atlas vakanties      -  Atlas Vakanties maakt gebruik van slimme website technologie en brengt zo het gehele online reis en vakantie aanbod in kaart, ziehier de Atlas vakantie site

Social updates#GLOWXX
Nederland & België

Spray-tan studio's

Boek een spraytan behandelingen in een van onze GlowXX salons. Vind een salon bij jou in de buurt.

Bekijk alle locaties
Spraytan nodig? Maak een afspraak
Wil je een afspraak maken bij één van onze salons? Klik op onderstaande knop om een aanvraag te doen. Spraytan reserveren
Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het