Partner

Wat leuk dat je interesse hebt in de producten van GlowXX! 

 

Denk je eraan om GlowXX toe te voegen aan je huidige merkenassortiment?

Onze specialisten vertellen je graag meer over de lotions van GlowXX en hoe je ze het beste kunt integreren in jouw bestaande spraytan salon. Bovendien bieden we de mogelijkheid om jouw salon te vermelden op onze website om zo meer klanten aan te trekken. Ben je geïnteresseerd om onze luxe zelfbruinende productlijn te verkopen in jouw schoonheidssalon, kapsalon, sportschool of spa? Stuur een e-mail naar info@glow-xx.com met alle informatie over je salon. We plannen graag een kennismakingsgesprek in met Charlotte. Bekijk de beschikbare data en plan je afspraak.

Stuur een email naar info@glow-xx.com met alle informatie over je salon. Graag een kennismaking inplannen met Charlotte? Bekijk de beschikbare datums en maak je afspraak. 

 
Social updates#GLOWXX
Nederland & België

Spray-tan studio's

Boek een spraytan behandelingen in een van onze GlowXX salons. Vind een salon bij jou in de buurt.

Bekijk alle locaties
Spraytan nodig? Maak een afspraak
Wil je een afspraak maken bij één van onze salons? Klik op onderstaande knop om een aanvraag te doen. Spraytan reserveren
Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het