Spraytan Oss

Spraytan boeken

MAAK KENNIS MET SPRAYTAN OSS

Bibi van Spraytan Oss heeft inmiddels veel kennis en ervaring in het vak! Ze stelt je gelijk op je gemak en je kunt bij Bibi in alle vertrouwen een mooie Spraytan laten aanbrengen!

Bij Spraytan Oss ben je verzekerd van een mooi eindresultaat en dus op het juiste adres voor een geslaagde spraytan.

Net als iedere schoonheidsbehandeling, staat of valt het resultaat met een goede voorbereiding. Dit geldt uiteraard ook voor een spraytan behandeling. Voor de Spray-Tan behandelingen dien je met de volgende dingen rekening te houden:

  • Draag voor de Tanning losse kleding, bij voorkeur donker, na een wasbeurt is de kleding dan weer schoon.
  • Je geen huidziektes hebt zoals psoriasis of eczeem
  • Scrub, scheer en wax je huid het liefst 1 dag voor de behandeling. Er zijn ook exfolierende doekjes in de handel die hetzelfde effect hebben als een scrubbe handelingen.
  • Voor de behandeling kunnen sieraden het beste afgedaan worden, dit om beschadiging van van de sieraden te voorkomen en een mooie glad en streep loos resultaat te verkrijgen, piercings en dingen die er niet uit kunnen, mogen blijven zitten, dit is echter op eigen verantwoording.

 

Bekijk alle locaties

Contactgegevens
Adres Oijenseweg 173 5346 KA Oss
Telefoon Vul contact in voor nr.
E-mailadres info@glow-xx.com
Openingstijden Ma09:00 - 17:30 Di09:00 - 17:30 Wo09:00 - 17:30 Do09:00 - 17:30 Vr09:00 - 17:30
Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het