Glowxx brush + tanning mist

Glowxx brush + tanning mist

€36.95 Incl. BTW
Aantal:
In winkelwagen
Omschrijving

De GlowXX facemist staat bekend om zijn verzorgende werking en creërt een prachtige teint. Het werkt verzorgend en laat een zomerse gloed achter. 

Deze vegan zelfbruiner is geschikt voor alle huidtypen en huidtinten en zorgt tot wel 7 dagen lang voor een natuurlijke en gelijkmatig gebruinde teint! Tegelijkertijd zorgen zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten ervoor dat de huid in optimale conditie is en straalt.

De GlowXX Brush is speciaal ontworpen voor het perfect aanbrengen van zelfbruiner, zoals de GlowXX mousse Light/Medium,  GlowXX mousse, Medium/Dark of de GlowXX tanning mist.

Met de blending brush breng je moeiteloos een streeploze, egale tan aan, terwijl je handen schoon blijven.

Een ander voordeel van de GlowXX brush is het gemak van reiniging. De haren zijn eenvoudig te reinigen, waardoor de brush langer meegaat en altijd klaar is voor gebruik.

Bekijk video

Bekijk before/after

Belangrijkste kenmerken

Blending brush
Voor het streeploos aanbrengen van zelfbruiner
Zachte borstelharen
Gemakkelijk te reinigen
Vegan
Cruelty free 

How to

Breng de gewenste hoeveelheid zelfbruiner van GlowXX aan op de huid en blend deze moeiteloos met behulp van de brush. Verdeel gelijkmatig over het lichaam, met extra aandacht voor de handen, enkels en voeten. Eventueel overtollige zelfbruiner op de brush kan gebruikt worden voor een gelijkmatige applicatie op deze gebieden.

Vergelijkbare producten

Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het