GlowXX Brush

€14.95 Incl. BTW
Aantal:
In winkelwagen
Omschrijving

De GlowXX Brush is speciaal ontworpen voor het perfect aanbrengen van onze tanning producten. Met deze blending brush breng je moeiteloos een streeploze, egale tan aan, terwijl je handen schoon blijven.

Een ander voordeel van de GlowXX brush is het gemak van reiniging. De haren zijn eenvoudig te reinigen, waardoor de brush langer meegaat en altijd klaar is voor gebruik.

Kies voor de GlowXX brush en ervaar zelf hoe gemakkelijk en professioneel je zelfbruiner kunt aanbrengen voor een prachtige, natuurlijke gloed.

Belangrijkste kenmerken

Blending brush
Voor het streeploos aanbrengen van zelfbruiner
Zachte borstelharen
Gemakkelijk te reinigen
Vegan
Cruelty free 

How to

Breng de gewenste hoeveelheid zelfbruiner van GlowXX aan op de huid en blend deze moeiteloos met behulp van de brush. Verdeel gelijkmatig over het lichaam, met extra aandacht voor de handen, enkels en voeten. Eventueel overtollige zelfbruiner op de brush kan gebruikt worden voor een gelijkmatige applicatie op deze gebieden.

Vergelijkbare producten

Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het