Glowxx Facemist

Glowxx Facemist

€27.95 Incl. BTW
Aantal:
In winkelwagen
Omschrijving

De GlowXX facemist staat bekend om zijn verzorgende werking en creërt een prachtige teint. Het verbetert de huidstructuur en laat een zomerse gloed achter. 

Deze vegan zelfbruiner is geschikt voor alle huidtypen en huidtinten en zorgt tot wel 7 dagen lang voor een natuurlijke en gelijkmatig gebruinde teint! Tegelijkertijd zorgen zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten ervoor dat de huid in optimale conditie is en straalt.

Met een zeer effectieve tanningtechnologie biedt onze GlowXX facemist direct een bruiningsresultaat met langdurige werking. Het is een veilige en snelle manier van bruinen zonder schadelijke UV-stralen. 

Bekijk video

Bekijk before/after

 

Beschrijving: 

• Heerlijke watermeloengeur
• Ontwikkelt zich binnen 6-8 uur, afhankelijk van de vereiste sterkte van de tan
• Doordrenkt met vitaminen en natuurlijke extracten om de huid te beschermen
• Kan indien nodig opnieuw worden aangebracht

Geen parabenen- Geen alcohol – Natuurlijke actieve stoffen

How to

Spray gelijkmatig over het gezicht, hals en decolleté vanaf minstens 15 cm afstand. Laat het product minimaal 4 uur drogen. Spoel niet af. Laat het drogen voordat je make-up of huidverzorgingsproducten aanbrengt. 

Vergelijkbare producten

Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het